Pàgines

18 d’ag. 2012

la línia del bé

a l'elena sempre li havien explicat que les coses o estaven bé o estaven malament, hi havia normes i adults que les posaven, i quan feies les coses bé guanyaves, cinc minuts al parc, un diumenge a la platja amb els pares, un somriure de la mare.
I va arribar el dia en que els premis no existien, i la línia del bé i del mal ja no tenia el sentit marcat que fins aleshores li havia donat la seguretat d'actuar. Ara els plantejaments eren complexos, no tot es resumia a dir Si us plau, Bon dia i gràcies. no tot quedava en menjar el peix. la linia del bé i del mal es difuminava d'una forma abismal, provocant-li un mareig d'incertesa intens.
Llavors va tocar dibuixar la seva pròpia línia, una línia que marcava el bé amb la recerca de la  justícia, amb la igualtat i la llibertat, amb no fer mal de manera gratuita o per interessos propis, amb la cooperació i la solidaritat, on existia el perdó i el premi només consistia en tenir la consciencia tranquil·la i treballar coherentment.

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponSuprimeix