Pàgines

17 de des. 2012

Escapades

Una aturada a mitja escapada, un cafè en el poble que m'havia d'haver acollit.
Camins que acaben creuant-se entre la realitat i l'oasis que hem creat, fugint d'una rutina que no és dolenta, però és rutina.
Temps preciós que esgarrapem a aquesta monotonia per omplir-la de detalls plens d'amor, de carícies de paraules dolces i tendresa per les que ens deixem envoltar i teixeixen les cortines que creen l'espai de seguretat.

Petites reflexions que donen per fer a mig viatge, amb un cafè en les mans i la llibreta de sempre, que ansia ser omplerta de gargots i esborranys, que s'alimenta de petits detalls diaris.
Aquests petits moments, per mi, sola, en un poble on no em coneixen, mentre el cotxe es refreda perquè m'he quedat sense anticongelant abans de la sortida i ara toca esperar una estona per omplir-lo.
Te enviat un missatge avisant-te i ja deus estar rient, t'imagino. Sempre em passen a mi aquestes coses, tu sempre arribes bé o no arribes, però mai et quedes a mitges.

Avui no plou, crec que és el primer dia que tindrem sol, i l'aprofitarem fins a l'ultim raig que ens il·lumini, passejant, o simplement deixant que ens banyi amb la seva claror.

Estic en un poble petit, el bar mig buit, amb quatre veïns que miren la televisió i enceten conversa sobre el tema del dia, no puc evitar com m'haguera agradat acabar vivint ací, llàstima, però les coses van com van i potser no havíem de canviar tant.

Toca continuar el viatge, fins a la meva parada, fins trobar-te i pensar que no tenim obligacions, que podem contemplar la immensitat del nostre paisatge des de l'altura solitària, que podem omplir el dinar de paraules, d'experiències  de petits detalls per compartir que fan tan grans les nostres escapades.

2 comentaris:

 1. Nits somian-te i instants que no arriben, espais en blanc per la teva absencia,
  perdues de memoria per la manca del teus ulls
  i tu,
  perduda entre temps i casualitats
  no acabes d'arribar
  mentres, t'espero prop de l'aigua ja freda,
  sense cançons, sense paraules
  sols espero.

  ResponSuprimeix
 2. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  ResponSuprimeix