Pàgines

18 de març 2009

40 anys després, no ha canviat res!

Avui 18 de març de 2009, han estat desallotjats els estudiants de la UB que portaven més de 4 mesos ocupant l'edifici com a protesta i mostra de rebuig davant del nou pla de Bolonya.
El desallotjamen fet aquesta matinada, ha comportat brutals carregues policials contra els estudiants que s'han concentrat a la Plaça Universitat de Barcelona i han tallat també la Gran Via, acte que ha desencadenat en una pluja de cops per part dels mossos d'esquadra contra els estudiants.

A les 5 de la tarda hi havia 16 persones denunciades, 8 detingudes i com a minim una 20 d'estudiants ferits un d'ells a l'hospital.

No és més que una altra mostra de brutalitat amb la que actua el sistema quan els estudiants decideixen que volen fer amb el seu futur, els estudiants un cop més han dit no al Pla Bolonya i no deixaran de fer-ho per més càrregues policials, detencions o amenaces que reben.
No volem una mercantilització de les universitats, volem universitats públiques i de qualitat, i per això no es necessari passar per la privatització de l'educació.


Video:
http://blip.tv/file/1891138


1 comentari:

  1. És molt trist però poques coses han canviat amb 40 anys. Hi ha qui creu que un uniforme fa immune, però no és així i tard o d'hora tothom té el què es mereix :)

    ResponElimina