Pàgines

27 de set. 2010

Segura de seguir buscant....fins trobar la veritat!

I mil cops ens repetiran que dels ideals no en menjarem, que no aconseguirem res.
Doncs jo tinc aquests ideals, un principis i sóc coherent amb mi mateixa, penso lluitar per ells perquè hi crec, perquè penso que serveix de molt, perquè del que segur no en menjarem serà del seu ciment i els seus bitllets!

que se n'ha fet de tots aquells que van lluitar fins deixar-s'hi la vida, que van donar tot allò que van poder, on s'amaguen les esperances, les idees, els sentiments i les ansies de llibertat, on s'ha quedat la justícia, la democràcia? on s'amaguen?

no volem succedanis , volem realitats, vull pensar que un món socialment just és possible, vull pensar que un dia veure el meu poble lliure, sense cadenes, sense retallades, sense un món fet sobre la hipocresia i les desigualtats.

Continuarem removent la terra, fins trobar les politges del teló per aixecar-lo, per demostrar a tothom que el teatre que veuen, no són més que quatre aprofitats amb afany de protagonisme i poder, ensenyar que entre bambolines són ells els que treballen, els que mouen aquest sistema.

Que com molt bé diu un gran professor: els governants no són imprescindibles, l'imprescindible és la gent, i que aquesta pot decidir si vol ser governada i com, només fa falta que ens ho creguem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada