Pàgines

14 de set. 2010

força

I es que la vida t'acaba demostrant que tot és superable, amb unes cullerades d'humor, una d'hironia, i una de valentia, i tot amanit amb la companyia d'amics que segueixen ferms al teu costat, que et mostren el paisatge quan no vols obrir els ulls, i et fan sentir el gust de l'aigua que et negues.
i encara que puguis plorar, sentir-te inutil enmig del mar, sempre tindràs unes paraules amigues que et faran sentir a prop d'algú, que t'ajudaràn a treure tots els mals trangols que pot portar dintre i que fins i tot ploraran amb tu , si és necessari.
En aquesta vida poden passar mil coses, però de totes ens en podem sortir, només es tracta de mirar-les directament, cara a cara, i no deixar que ens facin por, enfrontar-les i de segur que podràs tirar endavant.

Sembla mentida, que els cops més forts, siguin realment els que et facin adonar de tot allò que tens dintre, que t'aguanta i et fa sentir forta, et fa sentir capaç de destruir parets de pedra amb les mans. Perquè si fa falta, ara sé que sóc capaç de fer-ho, d'això i de molt més, trencant murs i saltant mars, per continuar al teu costat, i al vostre.

2 comentaris:

  1. T'adones que finalment, sempre són els sentiments i allò que ens mou i remou el que ens fa tirar endavant, malgrat que abans ens hagin fet la traveta?

    M'agrada sentir-te així, decidida...

    ResponElimina