Pàgines

8 de març 2010

24h de neu i tot es colapsa!

Com si mai hagues tocat neu la meva gossa jugava i es llançava a les muntanyetes de neu que hi havia pel carrer, i no només ella sinó tots els nens de l'escola que no tenien classe, i tots al bar sense feina, amb classes suspeses, treballadors que no podien fer res per culpa del temps, prenen cafès i xarrant del temporal que ha ocupat el dia , perque són 24 hores sense parar de nevar.
Tot ha quedat tapat per aquest llençol blanc ( més ben dit nordic) que ha amagat jardineres, caixes, pilones i tot el que quedava per sota dels 50cm.








Avui sortir al carrer era respirar pau, només tranquilitat la gent a les cases perque la tempesta de neu era massa forta, tothom mirant el carrer des de les calides finestres, i resant perque demà aquest petit pont improvisat gracies al temps continui.









Observar el blanc entre el blanc.




Jugant a distingir formes amagades sota la neu.








I tot això donant una capa diferent al dia, un dia que si més no té la seva importància fora de la neu, en el seu 8 de març, recordant totes les dones que avui han continuat treballant, a la feina, a les cases i arreu.

1 comentari: