Pàgines

29 de juny 2009

Això del que en diuen Democràcia...

Dia rere dia podem observar que la famosa DEMOCRÀCIA que representa haver en aquest fals país, és inexistent!

Podem veure que els col·lectius que no estan d'acord amb aquells que manen, no tenen res a fer, la seva paraula no serà mai pronunciada, i si ho és serà censurada, castigada, manipulada a favor del poder, la desinformació que dia rere dia ens arriba, per tots els mitjans que avui en dia tenim tant al nostre abast i que ens atabala de tal manera que acaba influenciant en les nostres decicions tan per "bé" com per mal, està completament manipulada a favor d'aquells que necessiten quedar bé davant els ciutadans per qualsevol mitjà.
No és important l'ètica, ni els ideals, no interessa res, tans sols un nombre de vots que diguin que ells tenen el poder encara que sigui per mitjà de la mentida, de la gran farsa.
Però ells conitnuen defensant que aixo és DEMOCRÀCIA que la gent pot decidir (el que ells volen que decidim) que la gent pot parlar (sempre que no sigui en contra seva, sinó l'has cagat, seras titllat d'antisistema, radical, de minoria, fins i tot de terrorista o deficient mental) que la gent no ha de tenir por ( mentre fagin bona cara i els senyorets que tenen a les seves mans el "gran poder" estiguin contents perquè vigila si s'enfaden!).
Això és senyors la Gran Democràcia, i podem estar contents perquè hi ha països on tot això és més cruel, no poden decidir el que volen, no poden dir el que pensen, i la gent té por i aquells que no la tenen i van en contra en pateixen les conseqüències, però nosaltres tenim sort.
Tenim tot això però disfrassat de tal manera que sembla bo i tot!

S'ha de reconèixer que saben camuflar molt bé la seva dictadura perquè la gran majoria de la població s'empassi les seves mentides!

1 comentari:

  1. Quanta raó, democràcia? I una mèèèè! Amb tots els accents! Si tan li fa, sempre ens foten...

    ResponElimina