Pàgines

20 de maig 2009

HISTÒRIES D'AMOR

Ja s'acosta els nervis es poden respirar, l'emoció, l'alegria, tornem un altre any a pujar a l'escenari i a mostrar davant de tots aquells qui ens vulguin veure el nostre treball de tot un curs.
Un obra, per no canviar l'estil, que ens parla de coses quotidianes, però amb un toc molt còmic, per a no parar de riure ni un sol moment.
Esperem que aquest any tots aquells qui s'animin a venir-nos a veure a l'Ateneu Igualadí, passin una vesprada molt divertida, nosaltres hi hem posat tot el possible, només ens falta un escenari, i un públic amb ganes de veure teatre.
Amb això ho tenim tot per a representar: HISTÒRIES D'AMOR, una obra que parla sobre l'amor, aquest sentiment tant estrany que ens fa fer coses, molt, molt estranyes, i que ens fa dir coses que ni nosaltres creiem poder-les dir mai, que ens fa arribar a situacions desesperades, i que fa riure molt!

Aquest any, després del musical de l'any passat, anem a per una obra composta per diferents escenes, esperan que agradi tant o més que l'anterior.

Així que tothom qui s'animi, us esperem:

Divendres 22 de maig
a les 20:30 h
a l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera (IGUALADA)
Entrada gratuïta.

2 comentaris:

  1. sé qui ets =)

    un petóo

    perdona veure el comentari tan tard


    m'agrada el teu blog =)

    ResponElimina
  2. que hi hagi sort, que surti molt bé!!!!

    ResponElimina